Jumaat, 4 Jun 2010

kontroversi perubatan mesir

MESIR 4 JUN : - Tergelak lagi dengan gelagat student medic kita di mesir. Tak sangka ye, waktu-waktu periksa macam-macam idea boleh timbul. Kali ini, tak tahu nak sebut, sama ada rakaman ni pentomen atau tayangan tari.

Rupa-rupanya, mahasiswa/wi sekarang macam-macam bakat ada. Admin tergelak besar melihat telatah budak-budak la ni. Tak kering gusi gigi dibuat nya. Nak suka-suka ke apa, yang penting jangan lupa tuhan sudah. Harap-harap kalau kita sebagai pelajar tension time study, Allah buka hati kita, diberi ketenangan. Dah tu jangan lupa lah bila nak membaca tu baca ayat penerang hati, bagi terang sikit hati-hati kita yang gelap, kalau gelaplah. Tapi kalau dah rasa cukup amal, ikut masing-masinglah.



To pelakon-pelakon handalan yang ada ni, muka hangpa memang lawak, nanti masuk raja lawak..Jangan marah admin post entri ni. Saja post, sebab tengok muka hangpa nak tegelak. Saranan pada semua pelajar-pelajar, dimana jua anda berada, kalau selepas ni tension study ka, pakat-pakat buat majlis makan-makan, sedekah bagi pahala, talipon mak ayah minta restu dan lain-lain, kot-kot mudah nak mengapal dan lulus sebab bagi bakti pada orang lain ,beramal baik dengan orang lain. Bezikir jangan lupa, itu untuk diri sendiri pulak.

8 ulasan:

kakchik berkata...

ler...

assalamualaikum.

yang pakai mafla tu nak serupa dgn ar rehman yang cipta lagu hindi hehe.

macam2 la adik2 ni. patut baca Qur'an banyak2.

hadi_qm berkata...

sekali skale kak wat2 layan gelak..
admin mcm nak menjalinkan silaturrahim ngn dak medic je skrg ni..
bgus la tu..buang yg kecoh..
ambil yg baekk punyee..hehe

Fakeh berkata...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

Tanpa Nama berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=VKP1t3gQ_o0

mesirkini berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=M-dyrKs_nUQ

klik

Tanpa Nama berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=t0-ggvWif2g&feature=watch_response

mmm berkata...

aaiiii.....lawak ka ni...mmm..nk kena gelak ka xni..mmm..xpayah kot noh...tolong ar..ngaji sungguh2...sampai macam2...;lllllaaaaa.....jadi gena...pening darah ka lagu mana ni...ka xpernah tengok kaboi bertelor...mmm..teruk sungguh,,,sronok..mai mesir...mmmm...macam2..kalau sronok lebih pon,,p la dok kot len..malu aih...huhu...doktor ngaji tinggi dah kot..ble pikir kot...xpayah la..malu kat cucu nanti...ish2..kalau tunjuk kat cucu nanti.."ishh...tok ka nih...argh...punggah tok aku ni"..malu aih...cucu pon malas nk ngaku tok...ish..xpayah la dok kasar sangt la...nanti kot kena yg kasar...mmm..mampoih...macam2...manusia makin membiak yg pekak2 dah...berlambak la..nk kira bagi jadi la ni...ish...kira jadi ar...cepat2...nk balik dah ni..xpayah kot dok wat benda2 plik2 nih...biar boring asalkan selamat...assalamualaik...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)